2016-12-08
真系好耐冇黎过pizza hut~感觉系D ee叔叔 or gathering先会黎既地方xd 由于我赶住清哂D cash dollar~附近可以用cash dollar既竟然只系得pizzahut ==”一黎先发现原来pizzahut唔同左咁多~~即使假日~但两点三都已经有下午茶~~Yeah!! 我叫左个意式蒜茄肉肠饭($43)~个名明明几吸引~点解个样可以咁唔吸引==’ 同碟头饭差唔多==”肉肠都几多既~个汁都唔会话冇太咸or太酸~~唔难食既~不过有D失望反而呢个墨西哥芝士鸡肉脉馅饼几特别bor($32)~卖相吸引~整得都好食! 个皮几脆啦~而且料好足~咬落去好平均~!而且都几大份~唔会话食完好似冇食过咁~最后无啦啦好想食甜品~就点多个芝士蛋糕($34)~又唔错啵!! 都几好芝士味~~点D cream又几好味!~三个餐有两杯餐饮同一个餐汤~~~呢个价钱有咁既服务质素同舒适度其实都唔错!~ 下次要清下cash dollar都会再黎的!!
即使假日~但两点三都已经有下午茶~~Yeah!!
我叫左个意式蒜茄肉肠饭($43)~个名明明几吸引~点解个样可以咁唔吸引==’ 同碟头饭差唔多==” 肉肠都几多既~个汁都唔会话冇太咸or太酸~~唔难食既~不过有D失望
反而呢个墨西哥芝士鸡肉脉馅饼几特别bor($32)~ 卖相吸引~整得都好食! 个皮几脆啦~而且料好足~咬落去好平均~!而且都几大份~唔会话食完好似冇食过咁~
最后无啦啦好想食甜品~就点多个芝士蛋糕($34)~ 又唔错啵!! 都几好芝士味~~点D cream又几好味!~
三个餐有两杯餐饮同一个餐汤~~~