好耐无去日本,系香港无耐就会好想队番碗汤底正,面条爽既热辣辣拉面😍🤤今日经过apm,即兴入咗呢一间以盐汤拉面为主题嘅拉面店,认同佢哋话盐汤拉面看似简单但系背后有著博大精深既功架🫶🏻☺️🔥辛辣盐汤拉面$69本身想拣原味既盐汤试一试,但系最后辣瘾起拣左个辛辣style既盐汤🤤识食拉面第一啖就紧系试左佢个汤底先,好记得我第一句既comment「好似韩国辛辣面既汤底😂」开头真系有八成似,不过慢慢dap真d汤底系清而浓味,盐味系慢慢系后劲出黎,唔会得个死咸味,加上有少少柚子皮,多左层清新感😛😚配菜仲有好多唔同种类既青葱,香口感upupup🫶🏻另外叉烧都好正,大大旧又厚肉❤️‍🔥🔥辛辣味噌拉面$89除咗盐味同猪骨,仲有味噌既选择😋味噌汤相对上就会浓郁啲同埋厚身啲💦味噌味都好重,加上少少辛辣感好正👍🏻哩碗味噌拉面用到既面条系平时食开沾面嘅粗面,特别弹牙有口感!配菜同样丰富,满足的😛🔥明太子芝士饺子$42热辣辣上枱食好正!!系一大pat半溶芝士加明太子酱on top🤤🤤🤤😚馅料都系菜同肉,虽然唔系话大大只,但系邪恶嘅芝士同明太子酱就令到每一旧口感同味道都好丰富同满足😎可以一试!环境都好舒服几好错❤️‍🔥而且

🔥辛辣盐汤拉面$69

🔥辛辣味噌拉面$89

🔥明太子芝士饺子$42

环境都好舒服几好错❤️‍🔥而且仲有唔同嘅分店,都几方便大家去㗎😎