2024-07-22
终于放假啦!!要好好享受呢个holiday vibe,我决定同老细入西贡拍拖拖~海边呢间cafe,之前都同同事嚟食过,食物唔错,环境一流!😍180度无敌海景~不过今日太热啦,都系才入面啦~而家佢仲有set lunch,有三个选择~🦞🍝Lobster Linguine with Genovese Basil:龙虾非常新鲜~满满嘅虾膏,龙虾肉爽脆弹牙!!估唔到扁意粉配青酱,个口味都几独特!仲有好多小龙虾肉,所以啖啖满足!!🥩🥗 Healthy Balsamic Beef Salad:牛肉非常鲜肉汁好丰富,五成熟煎得刚刚好!!👍🏻😋新鲜蔬菜沙律有我最钟意嘅火箭菜同番茄仔,配埋vinegar,甜甜酸酸好开胃!🦐Gambas al Ajillo西班牙传统大蒜虾:老细大爱兼夹大赞!🥰虾肉非常爽脆,煮得啱啱好!👍🏻佢仲有啲蒜片同埋西班牙香肠,配上汤种面包整嘅多士~每啖都系美味~呢个真系好好食!!😋🍹 Taste of Love:入面有益力多、蜜糖、士多啤梨同青柠汁,酸酸甜甜,有益力多嘅香味~🍹coconut Man goes movie有微微嘅椰子同芒果嘅香味,有少少似virgin colada~好
🍹coconut Man goes movie有微微嘅椰子同芒果嘅香味,有少少似virgin colada~好清新,充满夏日气息!!
呢度完完全全有度假feel~除咗环境舒适之外,呢度嘅服务员非常周到~笑容亲切又有礼貌!!🥰👍🏻下次嚟西贡一定再嚟帮衬👍🏻