2025-01-07
渡边屋地址:九龙城衙前围道122号地下H号舖唔洗问,我就俾你知啦!😍牛油果芝士三文鱼卷呢个牛油果芝士三文鱼卷真系惊喜!新鲜三文鱼配上浓郁牛油果同芝士,简直系绝配!一口咬落去,滑嫩鱼肉同芝士嘅香味令人回味无穷,仲有牛油果嘅清新感觉,真系令人欲罢不能!唔讲你唔知,一定要试下!🥑🧀🍣北海道活北寄贝刺身当我食到呢款北海道活北寄贝刺身,真系感受到极致新鲜!每一口都充满海洋嘅鲜甜味,软滑嘅质感令人赞叹!配上少许酱油,带出北寄贝嘅原味,简直系美味到冇话讲!如果你系海鲜爱好者,绝对唔可以错过呢道北寄贝刺身!🐚🍣🌊#nicefoodie九龙城-—————#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #hk #香港 #九龙城美食 #九龙城 #美食 #打卡 #九龙城 #香港口味 #隐世美食 #隐世小店 #半价优惠 #人气餐厅 #人气美食 #香港好去处 #日菜 #日餐
地址:九龙城衙前围道122号地下H号舖
唔洗问,我就俾你知啦!😍
牛油果芝士三文鱼卷
北海道活北寄贝刺身