2024-05-09
登打士广场系boardgame cafe既集中地,今次就拣左去12楼既homemade cafe试下😛餐厅唔算好大,不过感觉都几温馨,一入到去就见到个boardgame柜,唔同类型既都有😬我地拣左个二人餐($388),包一个意粉/饭、一个10吋Pizza、炸蟹饼同两杯野饮🙌🏻主食我地拣左烟三文鱼忌廉意粉同千岛夏威夷薄饼💕个意粉好creamy,加埋D蘑菇同洋葱味道就更丰富👍🏻Pizza个饼底焗得几香脆,酸酸甜甜既菠萝同烟肉好夹,几好食🤤个炸蟹饼口感弹牙,炸到热辣辣,配埋个甜酸酱食就更加正🥳最后饮品我地加左少少钱拣左两杯特饮,杯绿茶红豆牛奶有好大笃Cream,饮落好香滑,好重奶味😛杯朱古力沙漠都好香浓,卖相吸引😬整体黎讲呢间餐厅既野食都唔错,选择多,好岩成班fd一齐黎食下野玩下boardgame😬
个炸蟹饼口感弹牙,炸到热辣辣,配埋个甜酸酱食就更加正🥳