2019-05-20
黎到soho区,自然会比依度既多元文化吸引,想试啲特别啲既餐厅。Jashan系装饰环境好靓嘅印度餐厅,靠窗望出去就会见到大馆等等嘅特色建筑,景色唔错,整体坐得好舒服。服务员系印度人,非常polite and friendly!坐低先叫drinks,饮品比较甜,可能系印度特色😂Lassi饮落好似甜版洋枝甘露,而canned juice系正常果汁味,比较适合香港人嘅口味。薄饼同 potato crepe都好好食,热辣辣为每枱新鲜煎成,crepe可配上两种sauce,coconut and tomato,口感更有层次!简单salad bar,任君选择,sarson kar saag 个味非常特别!炸物方面有鸡,洋葱,虾同paneer (一种印度芝士)咖哩方面大推butter chicken同fish madras! 个人认为系非常合适港人口味,够哂开胃,又唔会好辣,香草味亦都岩岩好!甜品方面有水果同传统印度甜点,但都始终比较甜, 口味比较清淡嘅香港人可能就唔系好啱喇。整体喺高质嘅印度菜,而且可以接受到员工非常好嘅服务,有宾至如归嘅感觉。系苏豪区都可以咁平食到lunch buffet,简直一试
炸物方面有鸡,洋葱,虾同paneer (一种印度芝士)
整体喺高质嘅印度菜,而且可以接受到员工非常好嘅服务,有宾至如归嘅感觉。系苏豪区都可以咁平食到lunch buffet,简直一试啦!