2024-01-31 291 浏览
喺这个港式铁板烧餐厅,顶顶正嘅羊架铁板实在太吸引!一上桌,羊架嘅香味就四溢,卖相一流,仲有啲火焰表演,好有戏剧性。啖啖肉,煎得金黄,外皮微焦,里面肉质松软滑口,香而不腻,真系劲正👌!嚟到杂扒,佢量多质优,份量真系满满嘅满足!菜单话有鸡扒猪扒杂三宝,食落发现,每件扒都保持住自己嘅特色 — 鸡肉扒腍合住调味酱汁,咸香得嚟唔会太重口;猪扒肉嫩汁多,一口咬落去,真系满足感爆棚🤤。配菜方面,阵阵面包香气扑鼻嚟,忌廉汤滑溜溜地,入口感觉好似至尊享受咁,令人一啖又一啖!最后讲吓甜品🍰,后续扒餐饱肚仲勇敢揿咗个甜品俾自己,畀个甘甜味道完美收官。总括嚟讲,果汁清新,服务都跟得上。对于想饱肚嘅你我佢,呢间焗得嚟又唔会令你荷包大出血嘅铺头,真系值得推介!💯