2021-08-22 239 浏览
多谢朋友抢到discount😂只系用百几蚊就食到个港女下午茶🫖咸点普普通通,甜点拣啲黎讲下🙌🏻糖渍蜜杂果 乳酪泡沫冬甩🍩最顶层系粒沙翁既物体🤟🏻初头惊佢有啲漏但连埋中间同下层一齐食超Fresh✨✨中间系乳酪味既泡沫入口超soft+滑🌟见识小未食过咁整法😂最底应该系啲杂果酱酸酸甜甜,唔会太腻💥焦糖朱古力云呢拿慕丝蛋糕看似普通经常食到既cake,但呢个系最惊艳既🔆🔆朱古力超级软滑☺️入口即溶好细致👍🏻dark chocolate 既甜度唔系Milk chocolate!唔太甜!💯💯💯推介🌟🌟🌟Overall黎讲百几蚊我会黎食🙈野饮可以无限refill食完唔怕倾到口干😂但如果要正价五百几就有啲贵宁愿食餐好既dinner🙌🏻🙌🏻为食指数: 3.5/5性价比指数: 3.5/5推介指数:3.5/5

糖渍蜜杂果 乳酪泡沫冬甩🍩

焦糖朱古力云呢拿慕丝蛋糕