2012-08-15
星期六GIRLS NIGHT有人提议去打边炉话LI 间好好食好啦好啦 知道环境唔系好好, 不过试一试如果你要求食野既地方要有返一定既整洁度, 舒适度, 同有少许格调或装修咁你千万不要考虑LI 度一坐底前后左右都系NON LOCAL 既客人客人同侍应都系讲普通话, 超嘈已经唔觉得自己系香港食紧饭加上坐系将胶椅, 身处白砖墙厕所装修既餐厅心情立即下沉搞左好耐, 完全冇招呼下,好辛苦先揾到张ORDER 纸, 自己行去比侍应过左15分钟, D 碗终于都黎但D 豌筷完全洗唔干净, 又因为LI 度系0 服务, 我地要行入果个湿都呕既厕所洗碗再等左15分钟, 火锅终于出场, 但系冇配料!然后又等左15分钟, 终于上左一碟手切牛肉非常厚但味道.......然后又等左15分钟, 终于上左一碟雪花牛肉好大碟 系会令人见到后心花怒放既牛肉系好大份既. 但一份系$245好啦食左半个中肥牛究竟其他配菜去左边?????基本上LI 间野系每15分中先上一碟野完全食到燥底5个人共吃了鱼皮, 栗米, 萝白, 2碟牛肉, 珊瑚蚌, 猪红同芝士丸所花既时间系3个钟先上齐仲要取消左个手打丸同水饺D间野份量系比较多味道十份普通
有人提议去打边炉
话LI 间好好食
好啦好啦
知道环境唔系好好, 不过试一试
咁你千万不要考虑LI 度
一坐底前后左右都系NON LOCAL 既客人
客人同侍应都系讲普通话,
超嘈
已经唔觉得自己系香港食紧饭
加上坐系将胶椅, 身处白砖墙厕所装修既餐厅
心情立即下沉
过左15分钟, D 碗终于都黎
再等左15分钟, 火锅终于出场, 但系冇配料!
然后又等左15分钟, 终于上左一碟手切牛肉
非常厚但味道.......
然后又等左15分钟, 终于上左一碟雪花牛肉
好大碟 系会令人见到后心花怒放既
好啦食左半个中肥牛
究竟其他配菜去左边?????
基本上LI 间野系每15分中先上一碟野
完全食到燥底