2021-11-10
星期日下午去,排队唔算排好耐,15分钟左右,环境真系几靓,有室内同室外,室外应该可以带狗仔一齐。望一望餐牌,以为打卡店定价会高d,我又觉得唔系,仲几抵食,食物range由88到148,价钱已包餐汤同饮品($28以下)其实性价比唔错。首先佢会黎餐汤先,忌廉蘑菇汤,几滑,都算浓,几好饮。主菜我地叫左法式忌廉野菌鸡肉芝士班戟卷-$88(3/5)个班戟皮系好食既,厚薄均匀,一d都唔粉,芝士味唔算浓,鸡肉份量可以多反小小,野菌忌廉味够既,不过就唔算好特别。然后系香煎帆立贝配和风鳗鱼汁扁意粉-$98(3.5/5) 个鳗鱼汁意粉再有木鱼碎其实就咁都已经好好味,仲有3粒都唔算细既帆立贝,佢煎得都香既,无雪味,份量岩岩好。之后就系焗加拿大猪肉眼配西梅黑醋汁-$108(3.5/5) 肉质唔会韧,末去到入口即溶但易入口,配西梅黑醋酸酸地,几开胃,加埋薯蓉一定够饱。仲叫左3杯饮品,香蕉朱古力奶昔,唔算好甜,接受到。士多啤梨蓝莓奶昔,偏酸,爱酸人士可试。仲有热朱古力,有拉花,普通朱古力。最系就叫左甜品,因为有朋友生日所以order时同职员讲加happy birthday ,佢地都好乐意。总结:环境真系几靓,食物
总结:环境真系几靓,食物质素cafe 黎讲算系咁,甚至比想像中好。价钱定价唔高,服务态度又好好,职员仲会主动问洗唔洗帮手影相,姨到系假日好去处,有下次。