2017-05-16 125 浏览
****************************D2 Place一直比人既感觉都系创作、创意既地方,近年来更加开始多左好多食肆。我谂KOOL都系我其中很喜爱既餐厅,佢不但有好多唔同既特色小食,环境舒适够chill,仲系一个好适合一班人聚脚的地方。****************************个日我分别试左佢地既新菜式\\ 凯撒三文鱼沙律 味道食落酸酸地,同平时食既酱好唔同,食落好开胃。\\ 紫菜脆皮鸡 个皮脆得黎又唔会抢走鸡肉嘅鲜味,里面嘅鸡肉真系好滑呀!\\ 芦笋鳗鱼汁牛脷 配上鳗鱼汁食落又几得意,本身仲惊食落会好怪,点知仲别有一番风味。\\ 英式早餐首先真系要赞下佢用个小煲仔装住真系好精致,用嚟打卡放上IG真系啱晒!我本身都好钟意食黑松露,佢入面个黑松露炒蛋,真系食到我停唔到口。\\ 传统牛肉汉堡 个包皮够脆够热,啲肉又多汁,配上牛油果酱,更能带出牛肉嘅鲜味,真系好正啊!\\ 烧猪肋骨 一下子就可以骨肉分离,再加上佢个BBQ汁,真系觉得自己fall in love!以呢个价钱食到呢个质素,完全值回票价!\\ 大虾南瓜意大利饭个饭有质感,个汁又好creamy,加上
****************************

****************************
个日我分别试左佢地既新菜式

\\ 凯撒三文鱼沙律
味道食落酸酸地,同平时食既酱好唔同,食落好开胃。

\\ 紫菜脆皮鸡
个皮脆得黎又唔会抢走鸡肉嘅鲜味,里面嘅鸡肉真系好滑呀!

\\ 芦笋鳗鱼汁牛脷

\\ 英式早餐

\\ 传统牛肉汉堡

\\ 烧猪肋骨

\\ 大虾南瓜意大利饭
个饭有质感,个汁又好creamy,加上只虾又大大只,啖啖肉,食到我舔舔脷!

\\ 鲈鱼紫薯意大利饭
紫薯系依家真系港女最爱,当初系度谂,又甜又咸配鱼食会唔会好怪好腥,点知又match㖞,又唔腥㖞,仲要好好食!

KOOL
荔枝角长顺街15号D2 Place二期1楼110-111号舖