2010-05-06 7 浏览
上次见生果日报介绍呢间酒店,环境好似几好咁而且75折完加埋一都系讲紧$220到,所以就黎试下。仲要抵死到有得上网book枱添,佢地仲几有效率,好快打返黎confirm个booking。好野~今晚可以同我两个fd慢慢食,慢慢倾啦。今次系同两个份量十足既朋友去食,佢地一见到d海虾同螺,话几靓仔又大只,就攞左好多只返黎,而我就攞左d沙律,都ok既,有生果沙律同鸡蛋生律,好清新,仲有个款蛋包烟三文鱼,全部都几岩我心水。至于热盘比想像中特别,有平时系泰国餐厅食既明炉烧鱼、同埋全只烧乳猪系buffet 枱到show出黎,d个我真系估佢唔到会有啰,味道都几好!另外炸蚝同青口都ok大只,烧腩仔个皮真系几脆,值得一赞,至于d羊架都ok啦。而我两个fd都话食到差不多回本,因为佢地除左食左大量虾、螺、蟹脚同炸蚝外,话送个个椰皇炖蛋白,平时系街食都要五十几蚊,仲要每人食佢2-3杯Dreyer’s 雪糕再加汽水任饮,wowowo……buffet万岁!!

今次系同两个份量十足既朋友去食,佢地一见到d海虾同螺

海螺+salad=fresh!!
烧鱼
酥炸蚝
拿~~大只架d虾
大赠送~椰皇
2010-05-03
海螺+salad=fresh!!
酥炸蚝
大赠送~椰皇