约左朋友两个人食tea, 咁啱有啲商场消费劵可以用,于是就拣咗尼间海景餐厅😌黎到就有啲后悔,因为拣餐厅个时冇谂过而家既气温系3x度,冇人想坐户外位融住咁欣赏海景🙃💦所以黎到都系坐室内位,欣赏唔到太多既海景下次天气冻啲再黎啦~食物方面,一开始睇其他食评就唔高期望,所以系低期望既心态下去食就觉得都okay,合格既~~打头阵嘅系龙虾🦞同生蚝🦪,唔知系咪我个只特别细只,隔离枱个只好似大少少龙虾就咁食就觉得有少少雪味,淋左佢啲pink sauce 就仲怪,酸酸地咁🙈而生蚝除咗细只,同冲唔晒啲蚝壳碎之外都正常既🙊之后既意式甜甜圈(即系迷你沙翁)同tea set咸甜点都正常,唔算特别出色~唯一比较出色既系佢招牌tiramisu ,真系几滑同香浓👍🏻饮品方面都几出色,叫左两款mojito都好饮,唔会太甜,而且卖相靓~

所以黎到都系坐室内位,欣赏唔到太多既海景
下次天气冻啲再黎啦~

龙虾,生蚝
意式甜甜圈