2022-05-14 308 浏览
vivienne westwood cafe 系时装店楼上,建议OpenRice book 唔驶等位👐🏻今次点咗龙虾热狗配薯条🍟先讲个饱完全冇特别,比普通面饱店还差一点点🤷🏻‍♀️龙虾有少少沙律酱混合一齐,沙律酱唔算太多,龙虾🦞肉系碎上,唔出系新鲜弹牙嘅感觉,亦冇龙虾鲜味😮‍💨整体味道系淡淡健康🤔薯条正常,份量多同香脆。重点来🤭系一杯非常好睇嘅饮品,有一只食得朱古力熊仔🐻‍❄️饮品名就已经唔记得😆成杯朱古力嘢饮都非常甜,可能喜欢吃甜会钟意,我个人就麻麻地,仲有佢嘅饮筒系朱古力制品系食得,但系唔好食,糖胶制造得个甜字,完全冇朱古力味😌总结💁🏻‍♀️环境清静适合朋友倾计或者拍拖,地方细打卡位唔多,食物摆放美观,但味道一般,我自己就觉得唔好食。
2022-04-30