2024-04-25
钟意去cafe chill既我🫶🏻今次依间港岛区Cafe,真系不能错过☺️有惊喜🥰首先,环境非常宽敞舒服,有种慢活的感觉❤️适合同朋友倾偈chill 下☺️食物选择都好大众化,今次叫左两款主食,包括鳗鱼饭定食同香草酱烟三文鱼长通粉🐟鳗鱼高质👍平时好怕鳗鱼会有细骨,但今次真系食唔出细骨,食得好安心👍而且好新鲜,推介!香草酱烟三文鱼长通粉都好好食😋通粉有口感,香草酱好Creamy,烟三文鱼亦新鲜,整体好食又开胃🥰两款主食都好满意!最后当然要叫埋甜品啦☺️呢度嘅甜品都几多选择🤤真系几吸引!最后叫左蓝莓忌廉芝士牛角包窝夫🥐同黑熊芭菲🍦牛角包窝夫热辣辣非常松软,配上吉士,perfect match ☺️非常推介! 黑熊芭菲系咖啡雪糕配搭朱古力慕丝,仲有饼干粟米片同啫喱配搭,口感都几丰富🤤而且非常大杯,食完真系满足晒☺️当然仲有两杯饮品啦🥰我见到有斑斓拿铁,真系唔系度度都有,所以要点黎试吓😆同埋叫咗一杯焙茶拿铁🍂斑斓味都好突出,唔会太甜,焙茶拿铁亦有好浓郁既焙茶👍两杯饮品都唔错!对于今次嘅Cafe体验,满意💯