2020-09-19 790 浏览
唔系太多人知道呢度有间餐厅,因为相当之唔起眼。其他餐厅会有帐篷,而且户外大部分位置都可以坐,但呢度得几张户外嘅枱,又见冇咩人介绍,于是我就去试下😂 ➡️ 生炸鸡脾薯条+冻奶茶 ($36+$5) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 即叫即炸,送到嚟我面前仲系热辣辣。鸡脾算大只,腌得都入味,唔会太咸,唔会炸得过火,肉仲保持嫩滑。唔错! ➡️ 特色猪扒包 ($39) ⭐️⭐️⭐️💫 包皮焗得又脆又松化,猪扒方面虽则唔系好大,但整得够淋够松软,份量嚟讲下午茶算系咁啦。 .............................. 捌拾陆上海冰室 地址📍: 深井深井村路86号地舖 总评分: 6.25/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️💫 环境👀: ⭐️⭐️⭐️ 服务👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️ 抵食💰: ⭐️⭐️⭐️

生炸鸡脾薯条+冻奶茶

➡️ 特色猪扒包 ($39) ⭐️⭐️⭐️💫