2022-01-06 2295 浏览
水饺面$30专登去揾嘅一间老面店,香港有好多间都出名,但要揾有怀旧味道,而且好食嘅,昌兴会系其中一间。👍🏽.自己一个人食叫左磅水饺面,承惠$30,同好多老店一样,水饺系底,面系面,再加啲韭皇。.先饮一啖汤,浓郁嘅大地鱼味,够香够甜,跟住再食一啖面,有咬劲,冇乜碱水味。跟住佢几大嘅系图片所见我就加咗辣椒酱同埋醋啦😂真系好回味㗎,各人食法有异,钟意点食就点食😌,最紧要岩自己👍🏽水饺方面三大只,皮薄馅靓食到有啲猪肉,荀,云耳,虾,食落好新鲜,而且个外皮仲要系话滑嘟嘟😁😁😁.Cp 值及够饱: 首先价钱就绝对唔贵㗎啦,但你话系咪好饱,好多就唔系,$30 食老店要嘅唔系食cp 值,而系食个种味道,个种情怀,个种嘅麻甩😌😌😌.翻啅:一定番黎👍🏽👍🏽👍🏽
水饺面$30
Cp 值及够饱: