2024-11-03
九龙区第一间君兰面包厂分店正式进驻 K11 Art Mall,君兰提供多款充满港式风味嘅包点选择,完全系面包控嘅天堂 😍 今日去开尖沙咀一定要买嚟食 😋分店限定有六款口味嘅忌廉筒,除咗有原味、🍍、开心果、紫薯、🍓味,仲突破传统有烟肉薯仔筒,惹味香口。今次拣咗原味同 🍍 忌廉筒,外脆酥皮包住香滑甜美的忌廉和 🍍 酱,馅料满满,吉士味唔算太甜,🍍 味酸酸甜甜好开胃,细细件完全零罪恶感 ✌🏻特色之选有巨大版嘅牛角酥 🥐 充满香滑忌廉,开心果、黑芝麻、柚子及 Tiramisu 四款选择,个个牛角酥 🥐 都系脤卜卜,食一个都已经好饱肚 🤰🏻⭐️⭐️ 系列造型好吸引,有好多款口味选择,黑 ⭐️⭐️ 挞酥皮层次分明,咬落非常松化有口感,蛋浆馅料好厚又香浓,好 Creamy,高水准 👍🏻布丁烧充满滑溜奶香,香浓郁而不腻,食哂一杯都唔会觉得有罪恶感 🤟🏻🍍 包除了面包本身松软之外,表皮酥脆,口感好正 😉肉松包面铺满肉松咸香味十足,每一啖都系肉松好足料 😚万圣节曲奇外型好可爱,食落唔算太甜 👻🎃铺头内仲有多款精致港式曲奇可以自助夹,实现零食自由,价钱都好抵食 😎📍 尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆B2楼B224
🍍 包除了面包本身松软之外,表皮酥脆,口感好正 😉
肉松包面铺满肉松咸香味十足,每一啖都系肉松好足料 😚
万圣节曲奇外型好可爱,食落唔算太甜 👻🎃
📍 尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆B2楼B224号舖
💵 两大人一小朋友,HKD $113