2023-05-06 59 浏览
今日去完庙街行街就想食小菜,咁岩经过左依度所以就谂住试试佢👀入到去好快就有位坐,环境舒服又干净🙌🏻我地行左一日都几肚饿🤣所以叫左好多野食椒丝腐乳炒通菜🥬 ($51)腐乳比得好足!同埋佢上菜个刻真系吓左一跳,因为真系好大碟🤧 同埋钟意佢虽然好多腐乳,但系唔系太咸XO酱叉烧炒鸡蛋 🥚($71)依个系佢地其中一个招牌黎🤩 自己本身好钟意食XO 酱,所以见到有依碟𩠌就即刻叫左一碟。佢啲蛋炒得啱啱好,唔会好老。我地因为肚饿,所以加左$20转套餐,再加多$8就饮埋佢另外出名既七喜龙眼冰🙌🏻 超解渴👍🏻蚬介鲮鱼球🐟($58)送上嚟𠮶阵热辣辣,feel 到系新鲜炸好🤤所以做到外脆内软😋作为一碟小食真系唔错XO 酱猪扒炒公仔面🐷($53)又系XO酱😆因为真系好钟意食。佢个公仔面炒得好干身,唔会好油有唔会炒到好湿,所以整得好好食!真系大推依个炒面😌菠萝咕噜肉🍍($61) 讲真,讲到港式嘅小炒,点可以冇咕噜肉😋所以我地都叫左一碟咕噜肉。佢比起其他餐厅多好多咕噜肉,每一粒都系啖啖肉,唔会得返啲炸粉😗所以我地都觉得依碟性价比好高😌

入到去好快就有位坐,环境舒服又干净🙌🏻
我地行左一日都几肚饿🤣所以叫左好多野食

椒丝腐乳炒通菜🥬 ($51)

XO酱叉烧炒鸡蛋 🥚($71)

蚬介鲮鱼球🐟($58)

XO 酱猪扒炒公仔面🐷($53)

菠萝咕噜肉🍍($61)