2025-01-23
新肥泉海鲜大排档地址:佐敦宝灵街17号官涌市政大厦2楼熟食中心 佐敦高质有镬气既海鲜大排档🤭劲啱一大班朋友或者一班同事黎食饭👍👍地方环境宽敞,坐得舒服😊👍主打港式大排档食物,每样食物都系即炒,够新鲜!而且款式好多,基本上你想得到既港式小菜全部都有!超级正😋我就系一家人黎食,叫咗几样小菜👍全部人都食得好满足呀!😋如果系高铁过黎,可以先行去柯士甸站,再系E出口过行人隧道,一上地面就见到官涌市政大厦 黑椒薯仔牛柳粒 - 薯仔煮得微脆少甜,食落劲好味,好钟意食,薯仔比牛柳更好味😋当然牛柳绝对唔差,一口牛,啖啖肉古法蒸游水大桂花鱼 - 超大条桂花鱼,食落无咩鱼骨,所以可以放心大大啖咁食😊鱼肉好味又多营养,必叫!豆腐肉片鱼云汤 - 大大碗鱼汤,鲜甜可口,加埋豆腐滑捋捋,好饮!西兰花炒象拔蚌片 - 份量足料,西兰花大大粒,象拔蚌片口感好好!好正呀葱油霸王鸡 - 叫咗半只霸王鸡,肉质好滑,好味!
地址:佐敦宝灵街17号官涌市政大厦2楼熟食中心
葱油霸王鸡 - 叫咗半只霸王鸡,肉质好滑,好味!