2019-06-02 365 浏览
作为一名健身教练, 几粒五香肉丁又算得d咩呀。港式茶记早餐系我至爱, 必定要系全餐, 即系要有蛋/肠/餐肉/火腿 多士/包类 粉面 奶茶/咖啡 咁先叫做全餐, 缺一不可, 如果唔系个早餐就会好似好唔满足咁。今日上完第1堂早堂之后就到下昼先有野做, 买个早餐番屋企叹下做下自己野啦, 澳门茶餐厅, 近几年已经变左游客打卡热店, 晏昼同夜晚都系人头涌涌, 早餐时间就少d人但对比起其他铺明显人流较多! 食物方面值得提既系杯奶茶浓香又滑, 我10次有8次都系配奶茶, 另外佢既包类就唔系多士而系奶油猪, 都唔错但系牛油就有d姑寒次次都系得少少系中间~ 肠蛋就正常野啦, 五香肉丁米只系个人情意结中意食, 而佢肉丁比个份量都好合理既! 40蚊有找, 快靓正
作为一名健身教练, 几粒五香肉丁又算得d咩呀。
港式茶记早餐系我至爱, 必定要系全餐, 即系要有
蛋/肠/餐肉/火腿
多士/包类
粉面
40蚊有找, 快靓正

10 分钟 (外卖自取)
早餐