2024-01-17
我细细个住系元朗,之后移民左外国,今次返香港🥹🥹好耐没食好野,所以特登来呢间餐厅同旧同学聚会,餐牌好多选择,而且颜值都好高。我就叫左💕 《枝竹双冬羊腩煲****蚬/海鲜*****安格斯牛颈背***枝竹****炸物****麻辣鸡煲任食****超多款生啤任饮****有营蕃茄薯仔汤 💕枝竹双冬羊腩煲系我其中一个最钟意嘅菜式🍲。食落去好浓郁嘅羊腩味,啖啖肉都咁弹牙👌🏼,同埋唔会太肥腻。枝竹嘅滑溜同埋丰富嘅口感都好啱配合埋羊腩煲嘅浓味😋。除咗咁,佢仲加咗啲冬菇同雪耳😍,佢哋嘅鲜味同埋爽口感觉,令到成个菜式嘅层次感更丰富。而且,汤底都好鲜甜😘,每一啖嘅汤都渗透咗羊肉同中药嘅香气,真系饮得越多越过瘾!我仲特别钟意喺佢烧得滚热嘅时候食,啲羊腩同枝竹都可以更加入味👍🏼。真系要赞一赞佢哋厨师嘅功架🙌🏻,能够将咁普通嘅食材变成一道咁美味嘅佳肴。如果你都系羊腩爱好者嘅话,呢个枝竹双冬羊腩煲绝对唔可以错过!🥰下次如果有机会嘅话,我一定会再嚟食,甚至可能会叫多啲嚟分吓比屋企人一齐享受呢个滋补暖身嘅美食。👏🏻安格斯牛颈背具有丰富的肉汁和嫩滑的口感。炸物具有酥脆的外层和嫩滑的内部。麻辣鸡煲使用辣椒和各种香料烹制而成,
我就叫左💕 《枝竹双冬羊腩煲****蚬/海鲜*****安格斯牛颈背***枝竹****炸物****麻辣鸡煲任食****超多款生啤任饮****有营蕃茄薯仔汤 💕 枝竹双冬羊腩煲系我其中一个最钟意嘅菜式🍲。食落去好浓郁嘅羊腩味,啖啖肉都咁弹牙👌🏼,同埋唔会太肥腻。枝竹嘅滑溜同埋丰富嘅口感都好啱配合埋羊腩煲嘅浓味😋。除咗咁,佢仲加咗啲冬菇同雪耳😍,佢哋嘅鲜味同埋爽口感觉,令到成个菜式嘅层次感更丰富。而且,汤底都好鲜甜😘,每一啖嘅汤都渗透咗羊肉同中药嘅香气,真系饮得越多越过瘾!我仲特别钟意喺佢烧得滚热嘅时候食,啲羊腩同枝竹都可以更加入味👍🏼。真系要赞一赞佢哋 厨师嘅功架🙌🏻,能够将咁普通嘅食材变成一道咁美味嘅佳肴。如果你都系羊腩爱好者嘅话,呢个枝竹双冬羊腩煲绝对唔可以错过!🥰下次如果有机会嘅话,我一定会再嚟食,甚至可能会叫多啲嚟分吓比屋企人一齐享受呢个滋补暖身嘅美食。👏🏻安格斯牛颈背具有丰富的肉汁和嫩滑的口感。炸物具有酥脆的外层和嫩滑的内部。麻辣鸡煲使用辣椒和各种香料烹制而成,具有浓郁的麻辣味道和香气。❣️
提供多种不同口味的生啤酒供顾客任意选择和品尝,具有更加浓郁的口感和香气。💞有营养的番茄土豆汤,含有丰富的维他命C同埋番茄红素,具有抗氧化和养颜的功效。💞
呢间餐厅真系好抵食,除左多款海鲜任食,安格斯牛颈脊都系无限追加,唔怪得甘多人帮衬!