2019-06-01 47 浏览
"港式汉堡始祖" 真系唔系得个名, 几年前去过当时系红磡旧铺食过, 仲记得旧铺装修好old school feel, 80年代个种快餐店。 而家新店系黄埔新天地家居庭个边, 因为地铺, 所以都好易揾, 装修modern 左但🍔味道依旧系咁好味。 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️今次我黎 食佢个🍔下午茶。 哗! 下午茶都好多选择我叫左B6 set 🍗炸鸡髀并🍟薯条, 另外我再加左个单层牛肉芝士火腿🍔汉堡 & 双层牛肉芝士蛋🍔汉堡饮品就叫左一杯咸柠七🥤同一杯冻鸳鸯🥤先讲下个🍔汉堡包先, 咪讲笑, 个时新酱真系好独特, 唔似一般普通沙律酱, 配合埋个牛肉真系 perfect match, 我之前都试过食黑椒汁, 真系无配时新酱咁好味。 🥩牛肉唔会过干身, 食落去 好juicy.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️再黎个炸🍗鸡脾, 👍🏻👍🏻👍🏻个皮超级脆, 只鸡脾刚炸起, 肉质食落好滑, 热辣辣㗎。🍗

今次我黎 食佢个🍔下午茶。 哗! 下午茶都好多选择

饮品就叫左一杯咸柠七🥤同一杯冻鸳鸯🥤