2019-04-28
呢间餐厅系喺崇洁美食街侧边,周围都系食肆,但佢永远都会有条人笼,无他嘅,因为佢真系抵食,每日有四款午餐,铁胆多数有鱼有牛,可以配饭、意粉、天使面或薯角!好百搭👍🏻而最少出现嘅隐藏菜式系吉列猪扒配沙律/薯角,真系好好食,但好少出现~今日我都系食唔到嘅。呢日Lunch同同事等左15分钟到就入到去啦,等嘅期间姐姐好好会帮我地落左单先,佢哋好Nice好有礼貌,去多几次仲认得我哋添,虽然好多人但佢哋手脚好快,一入到去就有汤饮喇,汤次次饮都几好,主菜我地叫左牛仔骨,蒜蓉牛扒同样羊扒🥩,全部都大大嚿同个碟面差唔多😱,肉质一啲都唔韧,几好味,我唔觉有雪味添,而且天使面啲份量都唔少,有块大蕃茄🍅,非常抵食。呢个港式西餐个味道其实几好食,对得住呢个午餐$52嘅价钱有余👍🏻午餐仲配饮品。我期望快啲可以食多次吉列猪扒!!!亦都推介各位如果喺附近返工嘅可以试吓,因为佢好似只系做星期一至五嘅早市同埋午市,可能地段关系啦。仲有啲姐姐真系好亲切好好人,佢哋见到男仔食嘅话,仲会提佢使唔使加底惊佢哋唔够食哈哈。虽然舖仔细细,但都坐得好舒服好企理。👍🏻👍🏻性价比极高!!