2024-06-26 95 浏览
之前save落呢间餐厅,一直觉得唔就脚未去,今次去完尖沙咀行过嚟,发现其实好方便,而且好好食!首先,硬件上:环境干净(连厕所都干净又光猛)、寛阔,枱与枱之间有一定距离。话说我同朋友去完买啲体积大件嘅嘢,好彩呢度有足够空间!二人枱放大袋都仲好好坐见到仲有几间私人房软件上:即系食物方面,我哋两个女仔食得唔多,叫佢个2人套餐非常之好,无论系份量定种类,啱晒我哋菜都至少四种:油麦菜苗、菠菜、茼蒿、芫荽(因为我哋叫咗个芫荽皮蛋汤底),仲有车厘茄、粟米同冬菇!好健康呢,一边打一边饮佢个汤,唔肥,就算落咗牛都只系少少油。QQ粉真系好Q弹,透明滑溜。手打墨丸、鲜虾水饺🥟都唔错仲附送无酒精饮品内部装修充满香港特色,又有打卡位员工态度都好好,食完坐耐啲都唔会赶我哋走。最钟意都系个汤底平时打边炉好少饮汤嘅我都饮咗碗食完呢度,又开发我嘅饮食地图:原来唔只油尖旺多好嘢食,佐敦都有!

见到仲有几间私人房

QQ粉真系好Q弹,透明滑溜。

手打墨丸、鲜虾水饺🥟都唔错

仲附送无酒精饮品

内部装修充满香港特色,又有打卡位

员工态度都好好,食完坐耐啲都唔会赶我哋走。

最钟意都系个汤底
平时打边炉好少饮汤嘅我都饮咗碗