2020-10-28 22 浏览
北角和富中心新开了一间泰国菜,路过见倒唔少街坊帮衬,好多人话book左位,餐牌相几吸引,是日已食过晚餐,所以今次入去先试下dessert。点了Best seller 里面的Super mango mania(一个甜品里面有好多样野) 同埋 Mango honey toast🍯(有d得意既港式toast加泰国糯米饭)。上到枱睇睇:港式甜品铺既组合。每样甜品差不多用了大半个芒果,而且每份都唔细。mango mania 有布丁🍮雪糕🍦泰国椰汁糯米饭,特别欣赏椰汁糯米饭同外面食有d唔同,加左咸味同脆脆既(豆?)总之啦!两个我比较钟意多士点埋果两个酱几夹,虽然本身蜜糖味已好足,而且多士好脆,系加分位。下次有机会食个晚餐再分享比大家。

,系加分位。下次有机会食个晚餐再分享比大家。