2018-09-15
食日本嘢,紧系食拉面咖啦!🍜🍜今日落脚嘅地方就系和拉面啦!讲下间铺嘅店面先啦门面呢就有一啲日本风格嘅灯笼🏮,我个人就几钟意嘅入到去呢就有几张枱,厨房亦都系开放式即系客人系可以睇到师傅点煮面嘅,几有气氛啦!咁个环境讲下先,店面干净枱面上面仲有个辣芽菜几好食!可以当开下胃咁🤤🤤🤤职员仲同我地讲啲辣芽菜系新鲜每日整嘅,都几有心思❤️而我哋今日就叫咗辛辣拉面、口厚烧芝士玉子、金菇牛肉卷同埋中华海蜇。辛辣拉面面质同我平时食开嘅唔同,比起平时食嘅易入口好多!😋😋😋汤底亦都唔会好重口味,食落去舒舒服服,唔错唔错!特别提下就系佢嘅叉烧呢个价位嚟讲,绝对系令我惊艳😍!食叉烧就好惊佢干身难咬,而佢呢个呢就肥得嚟又唔会太肥,唔会腻❤️❤️!厚烧芝士玉子🥚好有蛋味,卖相都唔错,芝士嘅份量都绝对唔会孤寒👍🏽👍🏽金菇牛肉卷比我想像中好食🤤🤤本身以为牛肉卷会冇乜牛味,但系呢个牛肉卷牛味十足,又唔会太油!食得开心之余,仲绝对冇罪恶感呀😍😍!最后就系中华海蜇,食落又系舒舒服服嘅!酱唔会太多亦都唔会太少,比例啱啱好👍🏽👍🏽👍🏽总括嚟讲呢间野啲嘢食落易入口又舒服,绝对唔会食到好辛苦,食得出系冇味精嘅。另外拉面嘅汤底亦都值得一赞!
今日落脚嘅地方就系和拉面啦!
讲下间铺嘅店面先啦
门面呢就有一啲日本风格嘅灯笼🏮,我个人就几钟意嘅
咁个环境讲下先,店面干净
枱面上面仲有个辣芽菜几好食!可以当开下胃咁🤤🤤🤤
职员仲同我地讲啲辣芽菜系新鲜每日整嘅,都几有心思❤️
汤底亦都唔会好重口味,食落去舒舒服服,唔错唔错!
金菇牛肉卷比我想像中好食🤤🤤
食得开心之余,仲绝对冇罪恶感呀😍😍!