2024-10-05
//02 10 24 晴天🌞14:00 启德 Airside@coucouhotpothk 凑凑热闹 ☺︎秋风起最啱就梗系去打边炉,「凑凑·甄选」最近推出咗新锅底以及新海鲜炸物小食,作为边炉达人嘅我,当然要立即试试。讲多个好消息俾大家知,而家仲有迎国庆🇨🇳限定新品75折,优惠期到10月31号㗎咋~ 咁著数,快啲约埋班三五知己,一齐去边一边啦!*(所有汤底升级唔加价)𖤐ˊ会有加一服务费🔻台式麻辣锅 (鸳鸯锅) HKD$138ꕀ材料十足 落咗红枣、杞子汤底够麻够香 微辣不呛 另外 仲可以无限续加嫩滑鸭血 & 豆腐🔻昆布鲣鱼锅 (鸳鸯锅) HKD$138ꕀ历时4小时高汤熬制 并加入现切铿鱼片及鲜文蛤饮起嚟清甜之余 带阵阵昆布香气而且同海鲜火锅配料非常之合衬 🔻华丽海鲜拼盘 (小) HKD$238ꕀ小拼盘内有五款时令海鲜🔻南非鲍鱼:厚肉爽身 鲍味浓郁 鎅花后嘅鲍鱼 完美吸收火锅汤底嘅精华🔻扇贝:有弹性及嚼劲 鲜甜十足🔻白鳝片:爽弹肥美 脂香肉滑🔻基围虾:劲新鲜 上菜𠮶阵仲见到啲虾脚郁郁下🔻文蛤:鲜甜味美 冇沙、唔腥🔻顶级美国牛肩胛肉 HKD$168ꕀ牛肩胛肉大片 油脂分布平均 肉质扎实中带点柔
02 10 24 晴天🌞
14:00 启德 Airside
@coucouhotpothk
凑凑热闹 ☺︎
*(所有汤底升级唔加价)
𖤐ˊ会有加一服务费
🔻台式麻辣锅 (鸳鸯锅) HKD$138
ꕀ
材料十足 落咗红枣、杞子
汤底够麻够香 微辣不呛
鎅花后嘅鲍鱼 完美吸收火锅汤底嘅精华
🔻扇贝:有弹性及嚼劲 鲜甜十足
🔻白鳝片:爽弹肥美 脂香肉滑
🔻基围虾:劲新鲜 上菜𠮶阵仲见到啲虾脚郁郁下
🔻文蛤:鲜甜味美 冇沙、唔腥
🔻顶级美国牛肩胛肉 HKD$168
多款酱料 可供自行调配
免费任食:精致前菜|肉燥饭|时令水果
🔻百事蜜桃绿茶生可乐 HKD$35
生可乐同茉莉花茶完美融合
当搭上香甜蜜桃、酸香柠檬及天然西柚粒后
每一啖都为味蕾带嚟丰富嘅清爽快感
啱晒打边炉㷫烚烚嘅时候饮啊