2023-05-28 1187 浏览
佢嘅装修简单,但食物味道真系好好!佢嘅菜单选择好丰富,有酸辣米线,酸汤牛肉做,老干妈猪干排骨,午餐客饭等。酸辣米线味道好正,辣度啱啱好,酸味同甜味嘅配合好啱啱好。酸汤牛肉汤汁浓郁,牛肉又嫩又鲜美,好好味。老干妈猪干排骨亦好好味,排骨肉质鲜嫩,香辣味道浓郁,令人垂涎欲滴。剁椒鱼头味道亦好好,鱼肉鲜美,剁椒嘅味道同酸菜嘅清爽味道相得益彰,令人回味无穷。除咗食物味道之外,呢间餐厅嘅老板都好有性格,有日本匠人嘅坚持。佢哋坚持使用优质食材,唔加味精,令食物更加健康。我好推荐「村里村外」呢间湘菜餐厅!虽然唔算太豪华,但食物味道好,而且唔加味精,好健康。老板嘅日本匠人嘅坚持亦令呢间餐厅好独特,令人感到好惊喜。如果你想喺马鞍山美食沙漠揾到嘢食,呢度绝对系一个唔容错过嘅绿州。
佢嘅装修简单,但食物味道真系好好!

• 酸汤牛肉
  • 老干妈猪肝排骨