食米线食咗咁多年,始终觉得最好食都系云桂香,不过虽然系连锁店,但真系间间嘅水准都唔同,食咗咁多间分店,最好食都系太子,同埋尖沙咀厚福街分店,今次试下喺屯门叫外卖送餐包装得好好,好实净同埋分咗汤仲好细心,写咗碗汤系配边一碗面,因为我叫两碗嘅辣唔同第一次试下佢嘅云贵米线以前通常都系叫小锅米线加𩠌,而家一个𩠌要$54贵左少少,所以叫左呢个云桂米线$77云桂 Wan Kwai Signature Noodle Soup腩肉、鸡丝、鱼肉春卷、鲜竹龙虾卷、云耳、腐竹、冬菇、芽菜、酸菜、韮芫茜 抵食👍👍好多配料同肉碎,不过鱼肉春卷、鲜竹龙虾卷就一般,较硬小锅米线+猪软骨$54虽然加咗价,但系猪软骨一定系必叫,不过今次我唔好彩啦,得两旧好细嘅猪肉,仲要系冇骨只系好似瘦肉咁,骨已经溶哂米线外卖送餐其实都好食嘅,都够热,不过做屯门分店好似一般

包装得好好,好实净同埋分咗汤

仲好细心,写咗碗汤系配边一碗面,
因为我叫两碗嘅辣唔同

第一次试下佢嘅云贵米线

小锅米线+猪软骨$54
只系好似瘦肉咁,骨已经溶哂

米线外卖送餐其实都好食嘅,都够热,不过做屯门分店好似一般

外卖送餐