餐厅: 一風堂 (Lab Concept 金鐘廊)
资讯:

2013-02-19 10 浏览
近日日本拉面风风摩香港, 试过一平安, 无甚特别, 走去试金钟既一平安, 谂住有什么惊喜, 发觉都是好普通, 饺子肉无味, 皮无甚特别, 可以话我工人整既淘大重好味过佢。 温泉蛋上网睇好劲, 又流质, 又滑溜, 查实力到黎无滋无味, 普通蛋一旧, 到碗面, 面重差过公仔面果啲面, 可以话是同油面差唔多, 真是如果称日本油面, 咁日本油面都可以卖到八十元一碗。 到个汤底, 够味, 饮多几淡喇, 发觉几油, 因为成碗面, 面不得, 义烧普通过普通, 又收得贵, 成六, 七十元一碗, 不舍得,谂住饮多几啖汤补数, 汤底系够味, 不过好油, 返到屋企顶左成晚, 死味, 本来勉强都可以俾个 ok, 但真是不值得去, 所以给个咸喇。

喇。
2012-06-06