2021-05-25
两次食唔系行过谂唔到食咩,味道就不过不失啦。第一次食咗个饭,有牛脷定唔知边个部位,肉质系好嘅,但调味真系太淡。个set包埋嘅牛尾汤酸酸地,唔系好食但会忍唔住一路食😅总之成间野真系好奇怪,下面再讲~➊。贝汁盐味拉面个汤饮得出真系好多野,但相对好salty😅都系唔系好食但会忍唔住一路食,因为太浓⋯⋯拉面偏软,块叉烧好食嘅,同个汤底ok夹。好唔好食真系见仁见智啦~➋。白豚骨拉面呢个系第二次嚟先食,今次拣返淡啲嘅汤,浓厚好饮,味道啱啱好,太好了😂个三层肉就好惊艳!肥嘅部分入口即化,瘦嘅部分融埋一齐,好完美🥲❤️极推!个白豚骨拉面系午餐跟set食,饺子好普通就唔提了,但可以海盐雪糕好好食!服务都唔差嘅,𠮶日我喺门口写字𠮶阵讲起𠮶friend想去日本食,个店员就主动解答返佢哋间店同日本有几成差别。不过就算系四人位都好迫,希望以后有机会可以改善~
➊。贝汁盐味拉面
➋。白豚骨拉面