2023-07-23 42 浏览
经过湾仔见到呢间西班牙菜好似唔错,所以入去试吓,估唔到真系有惊喜非常高质,推介💖🔸•炒墨鱼• $88非常有惊喜💖 炒墨鱼口感弹牙好香,重点系个蒜蓉蛋黄酱Aioli🧄🥚,捞埋一齐食+羽衣甘蓝,真系超级无敌好食🤤🤤🤤🔸•西班牙蛋饼• $88以为好感偏实净,但系切落去仲有啲蛋汁bid出嚟😝 点埋蛋黄酱同茄汁好味道😋🔸•黑松露薯条• $88呢个真系好推介‼黑松露薯条系用黑松露油去炸,所以好香黑松露味🤤 薯条新鲜炸起,非常香脆,仲有好多黑松露芝士蒜泥喺面,味道超级浓郁,必食🤤🤤🤤🔸•西班牙海鲜饭• $328食西班牙菜一定要食西班牙海鲜饭😝🥘 今次食咗海鲜饭💖 西班牙饭即点即制,好多海鲜,包括大条鱿鱼、青口、大虾、带子,好丰富😚海鲜好新鲜,份量又多🌟 饭粒口感al dente,加上镬底少量饭焦,味道主要系蕃茄口味🍅仲有好多辣肉肠🥓店员仲非常友善,送咗两杯西班牙柠檬啤酒俾我哋饮,非常容易入口💛就算本身唔饮开酒嘅朋友都会欣赏(就好似我自己咁😆)啤酒送薯条非常正🤤 整体觉得食物、环境同服务都好好👍🏻 推介💛⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🐽 Overall : 8/10 🐽 Revisit: Yes

🔸•炒墨鱼• $88

🔸•西班牙蛋饼• $88

🔸•黑松露薯条• $88

🔸•西班牙海鲜饭• $328

整体觉得食物、环境同服务都好好👍🏻 推介💛

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🐽 Overall : 8/10