2024-01-29
讲到湾仔区两𩠌饭,你一定无可能唔识<骆克美食>既两𩠌饭😜呢间铺仔细细,未到12点15分已经有一条龙饼系骆克道🤣你会发现佢价钱唔平,但全部排队都系fans,个个打工仔西装长裙都会为左佢既两𩠌饭而停留🤗⭐佢个餐单好吸引,图文并茂,不过实际菜式要睇返当日供应!有一D受欢迎既就日日都有,好似肉饼,蒸水蛋,椒盐猪扒,辣子鸡同水煮牛肉呢D。好多食物选择😆所以饭都会配例汤,唔饮例汤都可以加钱转冻柠茶或者冻奶茶既饮品👍留意返佢价钱比坊间两𩠌饭贵,但无论味道同份量都搜得住个价钱。佢好食到我公司有差唔多一半人都系食佢既两𩠌饭🥰证明真系好好食👍⭐我必食既菜式一定系辣子鸡同水煮牛肉,蜜糖薯仔牛柳粒,肉饼蒸水蛋都好好食。佢既蒸水蛋唔系好水,可以用筷子夹起。留意返其实我留意到无论叫三𩠌定四𩠌,份量都系差唔多。咁叫三𩠌会抵D😆不过我成日想食多D唔同款,可以同同事share,好多时候我都会叫四𩠌,哈哈🥰🤣🤣🤣如果你系附近返工,真系可以做饭堂架🥰
⭐佢个餐单好吸引,图文并茂,不过实际菜式要睇返当日供应!
如果你系附近返工,真系可以做饭堂架🥰