2022-08-22
湾仔happy hour之选-Divino Patio Ristorante Bar PizzeriaFb:下一站猪栏; IG@Pig7station见到klook有coupon, 小仙子就谂住同小🐷试试啦😌其实湾景中心个边都好多嘢食架,happy hour好有feel😗我地选择左坐indoor, 开放式既关系冷气都唔太够😅Caesar Salad $108: 蔬菜好新鲜,不过小🐷麻麻上面既鱼仔,太多骨😂味度好浓烈Deep fried prawns 🍤 and calamari $148: 大大盘炸虾同鱿鱼,其实鱿鱼较多,炸虾2只左右,切开一半,不过味道唔突出,都系鱿鱼好食啲 😅Parma Pizza 🍕 $178: 因为新鲜焗,所以都要等一段时间,批底好香,Parma ham 咸香味足🤤仲好足料Piña colada: 酒味浓,够哂冻😗Lychee smoothie: 其实唔系几似smoothie,唔够冻,似荔枝水多D如果庆祝特别日子, order甜品后会安排”烟火”效果,好有feel😝食物overall就有进步空间😜Pizza都几好食😌
Fb:下一站猪栏; IG@Pig7station
Piña colada: 酒味浓,够哂冻😗