2023-05-29
-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥑🍔🥗🍟🍰🍨🥐🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🍔牛油果烧鸡汉堡配沙律及薯条 $68 🆙 鸡肉鲜美多汁,份量好大,每一啖都有鸡同牛油果仲配上清爽沙律和酥脆薯条,CP值好高,强烈推介😳!!🍺 甘啡 $30(跟餐价) 🆙 $30可以系餐厅饮到本地手工啤酒,真系唔叫到对唔住自己🤣甘啡用咗晒干嘅曼特宁咖啡豆同中度烘焙的朱古力麦芽酿制,带来滑顺而浓郁的口感。呢到仲有其他唔同嘅手工啤可以试,唔使$100就可以叫到汉堡配啤酒,搞到我心思思又想去食多次😍。🐟 啤酒脆浆炸鱼柳配沙律及薯条 $68 🆙 炸浆做得好香甜,肉质好鲜嫩,每一啖口感都大冲击,喺爽脆同嫩滑之间徘徊😂。🍦抹茶红豆牛乳蛋糕芭菲 $48 🆗 抹茶粉配香甜嘅红豆,加上柔软嘅牛乳蛋糕,系一道唔错嘅饭后甜品。🍰 杂莓芝士蛋糕伴牛角窝夫配牛乳雪糕 $58 🆙 杂莓配上细细粒又可爱嘅滑顺芝士蛋糕,加埋香脆嘅croffle同浓郁嘅牛乳雪糕,又系一个令人惊喜嘅菜式😍。😇评价 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀😇食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10环境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8/10服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 9/10性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 9/10整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8.5/
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥑🍔🥗🍟🍰🍨🥐🍴🍽🍴🍽🍴🍽
环境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8/10
服务 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 9/10
性价比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 9/10
整体 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8.5/10
🗺 岛聚 (湾仔)
湾仔庄士敦道199号德安楼地舖
#bakediucafe #bakdiuwestern #bakdiuburger #bakdiu湾仔 #bakdiu西式