2021-04-26 121 浏览
食过呢间日本餐厅几次,一于打个综合食评表扬下🤣 价钱唔算贵,食物质素又不错既日本餐厅真系唔转,仲要系新界,帮衬左唔少次👍呢个系lunch set既杂菜牛肉锅,一直好钟意食呢种牛肉锅,呢到好足料,有豆腐,娃娃菜,菇,粉丝同肥牛。汤底系甜豉油既味道,配饭同炸鱼仔小食。个炸鱼仔夹埋蛋皇酱食好好味👍岩衬啤酒既小食,不过呢个锅都成肚水,就唔饮酒啦呢个都系lunch set,杂锦寿司配中华沙律小食。鱼生都好新鲜,有八爪鱼,花之恋,带子,象拔蚌,生虾,海胆等等,都几抵食,quality都唔差👍三文鱼腩刺身 好肥尾,仲有三文鱼籽放上面。右边既火灸芝士生虾寿司好味道,左边好似系左口鱼寿司,我就一般啦,男友就钟意食。鳗鱼饭 略嫌太少汁店内环境几好,几有日本风格👍评分:环境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️舒适 ⭐️⭐️⭐️⭐️优闲 ⭐️⭐️⭐️回头 ⭐️⭐️⭐️⭐️

三文鱼腩刺身 好肥尾,仲有三文鱼籽放上面。

鳗鱼饭 略嫌太少汁

店内环境几好,几有日本风格👍

评分:
环境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️