2022-07-03
以前读书好钟意黎又一城溜冰场睇人溜冰⛸️今次再黎睇人溜冰顺便坐底食野·🦐大虾西柚芒果荞麦面($102)一黎就食左件酸到爆既芒果😵💫跟住面头既生果都推哂俾大食仔🤣不过整体唔错,我地好钟意食荞麦面,酱汁酸酸甜甜,颇开胃👍🏻·🥘喇沙韩式年糕($68)呢个真系超好味!我本身对喇沙一般,有得拣其他都会要其他.但果日特别想食韩式年糕🤣酱汁微辣creamy, 同年糕又几夹🤤美中不足份量偏少·🍕巴马火腿菠萝薄饼($116)好大份,味道一般. 都系钟意食dough bros·🥞榛子慕丝忌廉班戟($88)有惊喜!慕丝唔似一般咁软身,有少少似雪糕,我钟意👍🏻👍🏻榛子味浓,加埋伴碟朱古力酱同埋脆脆,整体好好味·☕️咖啡无拉花既🥹·🥬深绿($35)大食仔叫左杯咁健康既果汁真系估佢唔到😂不过饮落都唔错,唔会好大阵草青味·📍EXP九龙塘达之路80号又一城UG层23号铺
☕️咖啡无拉花既🥹
📍EXP