2024-10-07 101 浏览
今日星期一,晏昼放lunch就行咗上去屯门市广场三楼果度尹野食,经过有一间叫霸吗拉面既餐厅,睇见一个店员招手叫我睇一睇个餐牌。店员好有耐心介绍左佢地餐厅有边D 招牌拉面 同埋期间限定嘅拉面, 咁好啦,还掂谂吾到食D咩,就求其食一餐,于是就跟左个店员入左去食拉面,店员都有用日本语 欢迎光临 入去坐低左之后,店员就我用电话扫 二维码落单 ,我想叫左碗 豚角拉面食 ,由于店舖更新左落单电脑系统,我吾系好识用,店员耐心解答我既问题,有一种 宾至如归既 感觉😊,食过咁多间餐厅以黎未试过有e种感觉, 由于我畀现金嘅关系,店员领导我行出去柜台 埋单畀钱,出餐效率都好快手,D豚角肥瘦适中, 食饱之后, 店员好有礼貌用日本语同我讲多谢哂,下次再见我会再番黎食I will be back
我会再番黎食
I will be back