2018-12-26 143 浏览
上水近日新开左九份十分,钟意台湾野既我紧系忍唔住去帮衬下一打开menu,劲多选择,剩系拣饮咩都拣左好耐,最后我叫左杯Orea曲奇珍珠奶茶,Oreo雪糕就食得多,奶茶真系未饮过,杯奶茶面铺左层碎Oreo,个奶茶都有少少oreo色,饮落去有d oreo碎令成杯野饮落好有口感,钟意食Oreo既朋友应该会钟意,珍珠都好弹牙!我就叫左杯水果茶比妈妈,水果茶入面有劲多种水果,眼见有苹果、橙、青柠,好有果味,好fresh,佢比左个杯仔你每饮一次倒一次,随住时间慢慢过去,茶包浸得愈耐茶味愈出,个人觉得搅耐d好饮d黎食台湾野,点可以唔叫返个盐酥鸡!佢本身每张台都放左一排盐酥鸡粉,想食咩味可以自己落,每旧鸡都好大件,而且炸得好香口,就算唔另外落粉就咁食都已经好好食,系平时食开果种味,但自己落粉就可以试下唔同味我地仲叫左个蚵仔肉碎泡饭,成个饭好有鲜味,本身以为泡饭会好淡味,但个汤有海鲜味之余唔会令人觉得重口味,d蚵仔都几大粒,冇缩水,咬落去好有口感,d饭都泡得岩岩好,唔会话淋到好似食紧粥咁最后当然唔少得甜品,我地叫左个草莓雪糕松饼,本来以为会好细份,但上碟果阵真系哗一声,好大份而且卖相唔错,个窝夫岩岩出炉所
上水近日新开左九份十分,钟意台湾野既我紧系忍唔住去帮衬下

最后当然唔少得甜品,我地叫左个草莓雪糕松饼,本来以为会好细份,但上碟果阵真系哗一声,好大份而且卖相唔错,个窝夫岩岩出炉所以食落仲系暖笠笠,配埋雪糕同cream食好有口感,呢个价钱黎讲真系好抵食