2024-02-19 22 浏览
主食食佐大虾龙虾汁忌廉阔条面,大虾有几只,每只都好爽口弹牙,成个阔条面都好吸收到龙虾汁嘅香味,加埋忌廉系一个好Creamy嘅感觉,酱汁都几稠身,好浓,味道真系好好!啲墨西哥nachos真系够晒香脆,每片薄脆都覆盖住金黄色嘅起司🧀,吃落去香浓得黎唔会觉得好腻。配上蕃茄肉酱,每啖都充满蕃茄嘅酸甜味同埋啲肉嘅咸香,食起嚟令人胃口大开😋。而加入咗辛香料嘅肉酱,仲带少少辣味🌶️,与nachos嘅酥脆感形成完美对比。至于dip落去𠮶啲他他酱,呢啲酸忌廉伴随住青香料嘅清新,带出一种醒胃嘅感觉,食落绝对系一流👍🏼。再睇啲nachos嘅外观,色彩缤纷,唔啲红啲黄嘅配料看落好吸引眼球👀,随时令人忍唔住想即刻攞片嚟食一啖。当然,得意嘅系,虽然呢啲nachos加料多,但每样配料都系精心挑选,𩠌料新鲜,你食嘅每一啖都感受得到料理嘅用心💖。咬落去那香脆声音🔊仿佛都喺度讲述紧厨师嘅匠心独运。食完之后,口腔里面嘅香味仲系停留紧,伴随住满足感慢慢渗透心灵🙏🏻,真系令人会心微笑😊。墨西哥nachos配蕃茄肉酱及他他酱,既系一道色香味俱全嘅美食,又能带来一场味蕾上嘅盛宴,实在系食家嘅好选择!🎉而呢度既南瓜忌廉汤同是日沙律都好
而呢度既南瓜忌廉汤同是日沙律都好食,主食会送汤或者沙律,好抵!
另外呢度既重点当然系一众猫主子,呢度既猫好多,总有一只系附近,而且又唔驶入场费,真系好爽!