2021-04-28
唔知你地假日会去边呢?而我就会同我宝贝仔周围玩同食🤣,谦谦同我都钟意迪士尼内的公仔,知道时代广场对开有活动紧系拿拿声去啦!玩完饿了就揾到 Walter Bistro 去叹我地的lunch 了。哗😍呢到做紧 Tapas 任食如食主菜都系另加$30,我同谦谦就慢慢系到食小食打下机休息一下。小食好多款式呢!⚛ No.1 醋浸番茄沙甸鱼配红灯笼椒多士⚛ No.2 意大利薯仔洋葱焗蛋配蒜蓉汁⚛ No.3 洋葱烟肉焗蚝⚛ No.4 银鱼柳红灯笼椒多士⚛ No.5 炸鱼肉虾饺子配腰果酱及甜豉油⚛ No.6 红虾他他配牛油果番茄⚛ No.7 炸鱿鱼配蒜蓉酱以上的小食各有特色,每件放系碟上都做到好精致美丽先上菜, 味道各有千秋, 多士焗得香脆,上层的鱼味道够突出,真系好夹,一口一件大爱😍。主菜方面 : ⚛ 慢煮鸡胸配柑橘汁 ~ 甜甜的柑橘汁配上鸡胸份外清新。⚛ 番茄蟹肉意粉 ~ 浓郁番茄拌匀蟹肉意粉谦谦最爱。⚛ 慢煮无骨牛小排 ~ 我就喜欢牛小排,贪佢慢煮过,几腍和入哂味。谦谦见叫小食,成机都饮可乐,而我就叹左意大利气酒和橙汁,咁样舒舒服服慢慢叹好正呢!
小食好多款式呢!
⚛ No.1 醋浸番茄沙甸鱼配红灯笼椒多士
⚛ No.2 意大利薯仔洋葱焗蛋配蒜蓉汁
⚛ No.3 洋葱烟肉焗蚝
⚛ No.4 银鱼柳红灯笼椒多士
⚛ No.5 炸鱼肉虾饺子配腰果酱及甜豉油
⚛ No.6 红虾他他配牛油果番茄
⚛ No.7 炸鱿鱼配蒜蓉酱
主菜方面 :
⚛ 慢煮鸡胸配柑橘汁 ~ 甜甜的柑橘汁配上鸡胸份外清新。
⚛ 番茄蟹肉意粉 ~ 浓郁番茄拌匀蟹肉意粉谦谦最爱。