餐厅: 意壽司-心意之日本料理
资讯:

2013-07-25 378 浏览
星期日出荃湾食晚饭, 见周围都排晒长龙, 屋企人有大有细, 就上open rice睇下有咩好野食行远d都唔紧要, 最重要系有位!之后就揾到呢间意寿司, 系门口睇到佢地餐牌, 除左鱼生都仲有好多熟食(炒饭、炒乌冬、石头饭) o岩晒唔食生野的小朋友同老人家! 一行7人, 就决定入坐开餐!见咁多人就叫左个三文鱼头锅, 汤底好好味, 越食越浓!蟹王炒饭 (有蟹肉、蟹羔、蟹籽)食日本野点可以唔点寿司, 我就叫左佢地推介的意寿司系列!最欣赏就系呢个芥末吉列蚝, 刚刚炸好的蚝卜卜脆配芥末沙拉汁真系一绝!!仲有第一次食到咁大只同新鲜的活赤贝, 听店主话佢地系即日入货不会留过夜, 所以咁鲜甜!!7个人有老有嫩埋单都系5百几, 好抵食!个个都食到捧住个肚出门口~~~

见咁多人就叫左个三文鱼头锅, 汤底好好味, 越食越浓!
三文鱼头锅
蟹王炒饭 (有蟹肉、蟹羔、蟹籽)
蟹王炒饭
食日本野点可以唔点寿司, 我就叫左佢地推介的意寿司系列!
珍宝系列
珍宝系列
意系列
芥末吉列蚝
仲有第一次食到咁大只同新鲜的活赤贝
, 听店主话佢地系即日入货不会留过夜, 所以咁鲜甜!!
新鲜的活赤贝
2013-07-21