2017-06-03
九龙城既呢间诺亚半熟蛋糕专门店,之前在其他分店食过,对佢印象好好,今次再重遇必试!主打嘅几款半熟蛋糕, 全部都好吸睛!除咗大个装仲有杯装可供选择睇咗佢哋嘅menu发现大个装嘅半熟蛋糕价钱更加抵食,所以决定选择两个大蛋糕带返屋企慢慢食芒果味嘅半熟蛋糕,本身系芒果fans既我一定要试吓啦。个蛋糕卖相好吸引,舖面有啲一粒粒点缀,芒果好甜好juicy, 如果再满啲就好啦,啲芝士口感好柔软一啲都唔腻,不过要注意啲温度,如果雪得太冻可能就冇咁流心. 整体嚟讲我觉得非常好食,我真心钟意。小黄鸭半熟蛋糕有淡淡柠檬味, 一样系有流心嘅芝士馅, 如果可以再酸少少就更加perfect讲真,衣个质素嚟讲我讲得唔贵,比其他饼店既蛋糕性价比高,下次有人生日我都拣衣个啦!
主打嘅几款半熟蛋糕, 全部都好吸睛!
除咗大个装仲有杯装可供选择