我想说净系地点位置已经冇得输,位于铜锣湾市闹市中心地段,楼上餐厅繁华却感受到私人的用餐环境,事关桌子与桌子之间够阔落,除咗室内位置更有户外区域,可以眺望铜锣湾市景,户外区域更提供通风设备,灯光亦充满气氛,啱晒同朋友撑枱脚。当日放工之后嚟叫咗一啲西班牙嘅美食,西班牙烤乳猪认真不得了,外脆内软,份量亦都啱啱好,我亦都好钟意佢嘅马拉豉油,令到乳猪除咗有层次分明嘅味道更加感受到异国风情。朋友就话最钟意食牛他他,事关蕴藏喺黑色月球入边真系超好打卡,除此之外,每一啖肉嘅滋味都系鲜甜美味,无论系就咁食定系配搭面包一齐享用都系有唔同嘅层次感觉。香煎鹅肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎本身已经特别钟意食鹅肝,呢个劲脆多士配搭厚身鹅肝简直系冇得输,而且夹杂着青瓜柚子嘅莎莎味道,令到呢个夏天主菜嚟之前享受到不一样嘅清爽感觉,开胃又滋味!我就最钟意食北海道带子,海鲜嘅鲜甜味道夹杂日式麻油柚子醋,加上鱼子酱及芒果提升晒所有层次,口感清爽并充满鲜果嘅香甜,令每一啖入口都更加可口。西班牙薯仔蛋饼作为主打嘅其中一道菜式薯仔蛋饼亦系当晚必点!除咗入口丰富充满蛋味,厚实的口感带来饱满的感觉。西班牙海鲜饭绝对系食西班牙菜必点嘅经典菜

香煎鹅肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎

西班牙薯仔蛋饼

西班牙海鲜饭绝对系食西班牙菜必点嘅经典菜式,估唔到海鲜咁丰富,重加左龙虾尾,每一啖龙虾嘅滋味配搭充满口感嘅西班牙饭,配搭嘅仲有其他海鲜好似大虾青口蚬肉,令人爱不释手。
2024-06-24