2019-11-11 153 浏览
作为一个香港人,钟意食鸡翼系好基本,开胃起上嚟食一打完全唔系问题🤪但系一般餐厅通常只提供两三种味道,好似呢间以鸡翼为主角嘅餐厅真系相当罕见😆一入去已经见到呢块充满本土特色嘅霓虹招牌,好得意又好靓❤️鸡翼调味嘅选择可以话系琳瑯满目,每种都好想试饮品menu嘅选择都唔少我就要咗个热情果柠檬水卖相几靓,呢啲一睇就就relate到饮品味道嘅presentation简单得来已经够讨好酸酸甜甜,好开胃Chipotleavo Wrap入面有手撕鸡翼、蕃茄仔、牛油果、椰菜丝同是拉差酱食落好有墨西哥风情,少少辣,好惹味😍仲好饱肚添 店员问咗我地有无需要手套之后奉上主角出场!黑椒柠檬鸡翼👏🏻👏🏻颜色睇落好靓,一上枱阵阵香气涌上嚟,亦说明咗食物系新鲜煮好,够晒热🤪鸡翼size属于偏大,食落啖啖肉表面嘅柠檬盐、黑椒同香料啱啱好鸡翼嘅烹调方式系先慢煮再拎去炸,所以做到里面多汁,外面脆皮带焦香嘅完美食感😍洗手间外仲有另一霓虹灯,系来自电影pulp fiction 嘅其中一个名场面整体来讲好满意,虽然价钱唔系超级超级平,但食物质素真系几好,坐得都舒服店员好好礼貌,环境有少少工业风格又带点本土味钟意食鸡翼嘅我系一定会再

一入去已经见到呢块充满本土特色嘅霓虹招牌,好得意又好靓❤️

鸡翼调味嘅选择可以话系琳瑯满目,每种都好想试

饮品menu嘅选择都唔少

我就要咗个热情果柠檬水
Passion  fruit  lemonade

酸酸甜甜,好开胃

Chipotleavo  Wrap

食落好有墨西哥风情,少少辣,好惹味😍仲好饱肚添

店员问咗我地有无需要手套之后奉上

主角出场!黑椒柠檬鸡翼👏🏻👏🏻
黑椒柠檬鸡翼

鸡翼size属于偏大,食落啖啖肉
表面嘅柠檬盐、黑椒同香料啱啱好
黑椒柠檬鸡翼

店员好好礼貌,环境有少少工业风格又带点本土味
钟意食鸡翼嘅我系一定会再嚟帮衬🤤

2019-10-28