2024-10-11
生活很苦 但你要甜💗 平时返工读书咁辛苦,梗系要揾啲时间ʀᴇʟᴀx下自己啦🫣浅色系嘅糖水舖令人感觉好舒服好和谐,喺度食甜品真系可以将烦恼都抛诸脑后,超叹呀🤪1️⃣ 宇治抹茶拼乌龙茶麻糬窝夫🧇外脆内软嘅窝夫实在系太好食了🧇 一份入面有双重味道嘅茶味窝夫超ᴊᴇɴɢ🤪中间有ǫ糯嘅麻糬做夹心,口感好丰富✨ 呢款仲会配有ᴄʀᴇᴀᴍ、雪糕同蜜红豆🫘~ 想健康啲嘅话仲可以拣鲜杂果窝夫添😚2️⃣ 小鸡拼盘🐥呢份包括有鸡软骨、盐酥鸡粒同香脆玉米片鸡块嘅拼盘太吸引🤩~另外仲嗌咗新出嘅炸烧卖~ 配上夏威夷沙律汁💦 加埋藤椒麻辣鸡翼,全部都系即叫即炸热辣辣,脆卜卜嫁🥳3️⃣ 心太软🍫你总是心太软 心太软🫀…. 切开系激流心嘅心太软🥰 虽然落完单要等,但等待永远都会带嚟惊喜⌛️ 啖啖满满嘅朱古力心太软蛋糕🍫 加埋凉浸浸嘅雪糕,幸福就系咁简单🤩4️⃣ 榴连飘雪🥄榴梿甜品都系一个不可或缺嘅选择!唔好睇呢只杯细细只,其实佢超级有内涵😎入面加咗香味扑鼻嘅榴梿,真系令人难以抗拒😍 作为榴梿控一定唔可以错过啦😌
1️⃣ 宇治抹茶拼乌龙茶麻糬窝夫🧇
2️⃣ 小鸡拼盘🐥
呢份包括有鸡软骨、盐酥鸡粒同香脆玉米片鸡块嘅拼盘太吸引🤩~
3️⃣ 心太软🍫
4️⃣ 榴连飘雪🥄