2024-05-20 117 浏览
今日同朋友嚟咗呢一间位于鲗鱼涌间餐厅食饭,喺地铁站附近好方便。餐厅好新净,坐位主要以卡位为主,好阔落,坐得好舒服,而且食物价钱亦都唔系好贵。餐厅选择都好多有好多唔同嘅套餐可以选择,而且亦都有好多小食点。而我们二个人就点了两份套餐同埋一个小食。随心海南鸡饭,海南鸡肉质很嫩滑多汁,不会干柴,油饭亦都香,有三个酱汁,而且配埋杞子鸡汤,鸡汤味都很浓郁 。另外一份系点左马来西亚肉骨茶配白饭,肉骨茶大约有四大旧,炆得好淋,肉骨茶亦都好入味,而且仲有有冬菇,同埋其他配料最正系有埋油炸鬼!而我地亦都点咗一份小食,就系手打墨鱼饼,有四大粒,外脆内嫩,而且真系好扎实充满墨鱼,食落好有口感 。饮品方面,我哋就点咗两杯热饮,一杯系热红枣茶,好滋润。另外一杯就系热生姜茶,有少少辣,又有少少甜,驱寒一流。性价比高,值得再光顾!

而我们二个人就点了两份套餐同埋一个小食。

性价比高,值得再光顾!