2021-03-10
冬天一定要去食边炉暖下身!但新年已经食左好多热气野,所以今次打边炉都想食得健康啲,如果上网揾到依间养生嘅边炉👅打边炉都可以打得咁健康,正呀🤩汤底方面我哋叫咗一个尚膳美人锅材料真系劲丰富!里便有蓝枣、红枣、淮山、龙眼肉,仲有原只会乌鸡,超级多肉🤯 冇谂过一个汤底都可以材料咁丰富,果然系养生汤底😋 边炉都可以打得劲健康㗎我哋都叫咗好多,特别推介嘅日本A5三角和牛腩,落去一啲筋都冇,入口即溶🤩 真系超级高质嘅和牛!另外仲有一个海鲜拼盘材料真系超级新鲜,尤其是系象拔蚌,超级脆口,你有材料新鲜到基本上唔使点酱汁,就咁食已经好好食😋依间火锅店一定要推介俾各位,其实食边度都可以食得好健康,好养生,重点系依度材料超级丰富,一啲都唔吝啬,健康首选😆
汤底方面我哋叫咗一个尚膳美人锅
另外仲有一个海鲜拼盘