2022-08-03
【出色滑溜溜凉皮🥰但小食先系重点✨✨】两姊妹凉皮真系出色! 超滑顺,夏天食冰冰凉凉❄️夹埋其他小食,透心凉组合🥹价钱几抵多数简一个主食加小食___ ___ ___ ___ ___ ___ ___Bb辣 ✨凉皮 $29✨凉面 $29✨✨✨椒麻鸡 $52✨✨莲藕丁 $29✨黑糖冰粉 $25 ▶️凉皮凉面有齐青、花生碎、脆豆、青瓜丝;宽凉皮整得好滑,夹起可以滑走😂可以索入口,比起凉皮,凉面会比较索味,中意弹牙嘅朋友叫凉面就岩。bb辣冇乜辣味,下次应该会叫少辣,平时食开谭仔5小▶️椒麻鸡十级推荐👍🏻👍🏻鸡系超嫩冰冰凉凉,仲有啫喱🥹🥹,味道偏藤椒嘅麻,唔会太over但又有少少刺激嘅感觉😋 份量都几多鸡抵食! 觉得佢先系主角! ▶️凉菜:莲藕丁系钟意莲藕口感脆脆嘅挚爱🥰 辣度固定比bb辣明显有辣感,麻较多,一口size再加上脆脆口感,冇得输😍 ▶️黑糖冰粉用黎解辣非常唔错,系一砖冰粉可以自己𠝹开,黑糖味重足料🤤 ▶️小编觉得小食凉菜更出色,必试椒麻鸡,莲藕丁,唔系食到出汗嘅辣,夏天过足食辣呢铺瘾😍有啲可惜系只可以外卖🥲但小编买返屋企都觉得好食同佢多系凉菜就唔怕食物冻晒
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___
Bb辣